Even voorstellen

Mijn naam is Marjon Smits

Samen met mijn gezin woon ik in Asten. Ben moeder van een zoon (2007) en dochter (2009). Uit ervaring weet ik hoe intens en intensief hoogbegaafde kinderen kunnen zijn. Ook de vooroordelen over deze kinderen zijn vaak erg hardnekkig.

Vanaf het moment dat ons ‘hoogbegaafde gezin’ werd geboren (2012), ofwel het moment waarop we de resultaten van een uitgebreid onderzoek kregen (incl. IQ-test) is mijn zoektocht naar informatie rondom hoogbegaafdheid begonnen. Een onbekend pad met veel onbegrip uit de omgeving, onduidelijkheid en onwetendheid.

Contacten met andere ouders met gelijke ervaringen en problemen was heel fijn, maar gaf mij ook een boost om het ‘nieuwe ouders’ eenvoudiger te laten verlopen.

Een en ander heeft ertoe geleid dat ik mij ben gaan omscholen, van diverse commerciële en management functies in het bedrijfsleven, tot zelfstandig talentbegeleider. Ik heb daarvoor diverse opleidingen en cursussen gevolgd en volg nieuwe ontwikkelingen nog steeds op de voet.

Nu begeleid ik met veel liefde en passie (hoog)begaafde kinderen en ben een serieuze en betrokken gesprekspartner voor ouders vanuit mijn eigen praktijk JongGeleerd.

Mijn diensten

Waar ik mee kan helpen

Coaching voor ouder en kind

Als ambulant en systemisch coach kom ik bij u thuis voor coaching op maat. We kijken naar de moeilijkheden maar zeker ook naar waar de mogelijkheden en kwaliteiten liggen.

Activiteiten Icon

Activiteiten

Regelmatig plan ik activiteiten voor HB-kinderen maar ook voor u als ouder, zodat u en uw kind in contact komen met ontwikkelingsgelijken en gelijkgestemden.

Laat mij u helpen

Neem contact op

Privacyverklaring accepteren is vereist

button-arrow-icon