Activiteit voor ouders

Thema avond: Ontdek je hoogbegaafdheid

Over hoogbegaafdheid doen nog altijd veel misverstanden de ronde. Je hoeft echt geen Einstein, een personage uit "The Big Bang Theory" te zijn.

Hoogbegaafden zijn niet altijd hoog opgeleid, succesvol op de werkvloer. Ook voldoen zij niet aan stereotype gedrag of uiterlijk.

Hoogbegaafdheid zou gemeten kunnen worden d.m.v. een IQ-test, maar is ook herkenbaar door zijns-kenmerken zoals de lat hoog leggen, hoogsensitiviteit, groot rechtvaardigheidsgevoel en kritische instelling.

Of een hoogbegaafde zich ook succesvol en gelukkig ontwikkelt is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de rol van ouders, school en vrienden (peers) op jonge leeftijd. Wanneer een kind niet goed begrepen wordt, of niet lekker in zijn vel zit, kunnen ook juist rebels gedrag, brutaliteit, depressiviteit en/of onderprestatie zichtbaar zijn. Dit alles heeft uiteraard invloed op de verdere ontwikkeling in de pubertijd en adolescentie en je leven in de volwassen fase (zowel privé als in de werkomgeving).

Als specialist in hoogbegaafdheid nodig ik je uit voor deze informatieve bijeenkomst. Leer meer over de unieke eigenschappen van hoogbegaafdheid, ontmoet gelijkgestemden en deel ervaringen. Ontdek de kracht van jouw brein en hoe het je leven kan verrijken. Samen gaan we op ontdekkingsreis tijdens deze avond vol inzichten en begrip.

Voor wie?

Volwassenen, jong adults, ouders en / of partners

Waar?

Gemeenschapshuis t Kwartier
Kerkstraat 10, Asten

Wanneer?

31 - 12 - 2099
19:30 uur - 21:00 uur

Groepsgrootte

20 personen

Kosten

De kosten bedragen € 7,50 p.p. incl. koffie/thee.

Deelnemen? Neem contact op:

Bij interesse kunt u zich bij mij aanmelden door te bellen of een mail te sturen.

Laat mij u helpen

Neem contact op

Privacyverklaring accepteren is vereist

button-arrow-icon